Hvorfor holder partnerne i mennesker i hånd, når de har møde?

Det er der to forklaringer på. Dels er vi ikke bare kolleger, vi er også partnere privat – faktisk har vi været gift siden 2005 og er ret vilde med hinanden. Dels foregår vores møder som regel til fods i Rørvigs natur, gående hånd i hånd.

Om mennesker

Vi synes begge, at vi har aftjent vores værnepligt i strømlignede mødelokaler i de virksomheder vi har været i. De moderne linier er nu skiftet ud med oberstinde Bauditz gamle sommervilla i Rørvig, tegnet af Heinrich Wenck i 1895. På sin tid var han Danmarks førende stations-arkitekt og manden bag Københavns Hovedbanegård. Her har vi indrettet faciliteter til vores virksomhed, og samtidig er det også vores private bolig.
Det begyndte med to mennesker i Kongens Have. Ni måneder senere fik de en søn. De fik fin adresse i Skovshoved, en søn mere og god chefløn, men de længdes efter noget større… Derfor flyttede de langt væk – og tættere på hinanden. Det er historien bag mennesker i Rørvig
Det var en bemærkning fra en god bekendt, som satte bevægelsen igang. “Tja, det går fint hos os, I ved, hamsterhjulet kører…”. Det blev begyndelsen på en proces, hvor vi tog vores aktuelle fortravlede tilværelse op til revision, og spurgte os selv om vi levede det liv, vi ønskede os?

I sommeren 2017 var vi på besøg hos venner i Odsherred og faldt tilfældigvis over Bauditz hus i Rørvig. Tre måneder senere havde vi solgt vores bolig i Skovshoved, vores sommerhus i Rågeleje, afsluttet vores arbejdsopgaver i hovedstaden – og flyttet os selv, vores børn og vores habengut til Rørvig.

mennesker og Rørvig er nu vores virkelighed, og vi er dybt taknemmelige. Vi kan uden at blinke sige, at vi selv er et levende bevis på, at drømme ikke behøver at blive ved snakken. Hos os går det ret godt med at omdanne vores drømme til mål og gøre dem til virkelighed.

I mennesker har vi specialiseret os i, at hjælpe andre mennesker med at gøre deres mål til virkelighed, både når det gælder virksomheden, arbejdet eller det personlige liv.

Fabiana Hartkorn Giraldi, partner

Fabiana er født i 1972. Hun er kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitet og er derudover certificeret som både coach (Manning) og facilitator. Fabiana har arbejdet som Senior Kommunikationsrådgiver i store virksomheder som Ørsted og DR, som interessentansvarlig i Rådet for Sikkert Trafik og har senest været chef for interesseorganisationen Holbæk Byforum.

Fabiana har specialiseret sig i:
– facilitering af møder, workshops og konferencer (med særlig interesse indenfor for klima, energi og FN’s 17 verdens mål)
– coaching af ledere
– coaching af mennesker i forandring
– coaching af mennesker under pres

Fabiana er drevet af troen på, at vi mennesker kan skabe os det liv vi ønsker. Hun tror på, at vi ved at mobilisere viljen og modet i os selv kan få bugt med den frygt, der ofte driver os. Hun tror på at humoren kan hjælpe os på vej og at tillid og troen på det gode i os selv og andre mennesker får os i mål.

Om Fabiana siger Morten: “Jeg har sjældent mødt et så kompetent, postivt og imødekommende menneske som Fabiana. Og så er hun også sjov! Det må bestemt være mig der har overscoret ;-)”

Morten Hartkorn Giraldi, partner

Morten er født i 1959. Han er uddannet og certificeret coach (Manning).
Han har mere end 20 års erfaring som virksomhedsejer. Morten har en baggrund som journalist på TVA og efterfølgende filmkonsulent på Det Danske Filminstitut og kommunikationschef på Statens Museum for Kunst. Senest har Morten været iværksætter, og han ejer bl.a. virksomheden KAFFE & KO.

Morten har specialiseret sig i:
– virksomhedsanalyse i mindre og mellemstore virksomheder
– værdiafklaring for ejere og chefer i mindre og mellemstore virksomheder
– coaching af ejere, beslutningstagere og teams i virksomheder og organisationer
– coaching af private klienter

Morten er drevet af lysten til at skabe udvikling og forandring med menneskelige ressourcer som drivkraft.

Om Morten siger Fabiana: “Morten er skarp, nærværende og fantasifuld. Han mestrer samtalen og dét at se og forstå krøllede og utraditionelle veje og muligheder. Hos ham er man i trygge, profesionelle og kreative hænder.”

Vi er begge løbende på efteruddannelse og i supervision for at forblive “de hurtigste knallerter på kajen”.

menneskers værdier

Balance

Nysgerrighed

Mod

Tillid

Skal det blive ved snakken?

mennesker med egen virksomhed

mennesker i
ledelse

mennesker i
teams

mennesker under
pres

mennesker i
forandring

mennesker, møder
og facilitering

mennesker helt
privat

For mig har coaching været et redskab til at taget nogle gode beslutninger, og gøre noget ved dem.

Janus Rasmussen, tømrermester og kompagnon i Lasse og Janus Byg

Nu ved jeg præcis hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Det har betydet, at jeg står stærkere i organisationen.

Paw Andersen, Nordisk CIO, Express Bank

Min coaching har været en slags opdagelsesrejse. Det har været en befrielse, og givet luft til pæren.

Anders Holst, studieansvarlig, Den Danske Scenekunstskole

Han var god til at følge mig og mine tankers krumspring, og forstod utrolig hurtigt både dybden og omfanget af den problemstilling jeg havde valgt at tage med til bordet

Paya Hauch Fenger, ekstern lektor, RUC

Som moderator er Fabiana afslappet, improviserende og humoristisk - og hun styrede med sikker hånd alle igennem den fire timer lange konference.

Kenny Jensby, direktør, Holbæk Erhvervsforum

Der er hos Fabiana plads til svære samtaler såvel som sjove og vigtige temaer. Mit coachingforløb har fået stor indflydelse på både min faglige og private situation

Sofie Bendixen, Festivalleder, SKVULP

Det var en aha oplevelse at høre mig selv sige det højt til Morten - at det var mine egne ord der kom med løsningen.

Anna Giraldi, arkitektstuderende, Kunstakademiet.