Alle mennesker oplever kravet om forandring, og vi tackler det vidt forskelligt. I mennesker har vi selv oplevet det i store organisationer som DR og Ørsted – og helt privat.

– Bygger du læhegn eller vindmøller når forandringer står for døren?
– Bliver du utryg af forandringer – eller giver de dig blod på tanden?
– Søger du selv forandringer – eller bliver de defineret for dig?

Mennesker i forandring

I mennesker bruger vi overordnet teamcoaching som værktøj, når vi arbejder med forandrings-processer i virksomheder. Det gør vi ved, sammen med jer (typisk chefen, eller afdelingslederen), at definere et fælles mål for teamcoachingen, så bevægelsen bliver frem mod det nye, og ikke væk fra det gamle.

Gennem coaching af teamet skaber vi sammenhængskraft mellem menneskerne i den nye organisation. Ved at give medarbejderne ejerskab og forståelse for de fælles mål, og samtidig blive bevidst om de forhindringer de skal overvinde i fællesskab samt hvilke gevinster, der er forbundet med forandringerne, styrker vi sammenholdet og samarbejdet i teamet.

Læs mere om teamcoaching her

I mit forløb hos Fabiana oplevede jeg en fantastisk dejlig atmosfære, hvor nærvær og tryghed blev rammerne for coachingen. Der er hos Fabiana plads til svære samtaler såvel som sjove og vigtige temaer. Mit coachingforløb har fået stor indflydelse på både min faglige og private situation, hvilket jeg er utrolig taknemlig for. På baggrund af ovenstående kan jeg derfor kun give Fabiana mine varmeste anbefaling.
Sofie Bendixen, Festivalleder, SKVULP

Står du som leder og skal gennemføre et større forandringsprojekt?

I mennesker bistår vi dig gerne, når du som leder har brug for at blive helt skarp på hvordan du skal gribe en forandrings-proces an og få dig selv og dine medarbejdere igennem med succes på alle parametre. Coaching sessionerne forgår en til en.

Hvis du efterfølgende ser en fordel i, at dine medarbejdere/dit team bliver coachet i den retning du har besluttet dig for, planlægger og gennemfører vi gerne et forløb sammen med dig.

Skal det blive ved snakken?

mennesker med egen virksomhed

mennesker i
ledelse

mennesker i
teams

mennesker under
pres

mennesker i
forandring

mennesker, møder
og facilitering

mennesker helt
privat

For mig har coaching været et redskab til at taget nogle gode beslutninger, og gøre noget ved dem.

Janus Rasmussen, tømrermester og kompagnon i Lasse og Janus Byg

Nu ved jeg præcis hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Det har betydet, at jeg står stærkere i organisationen.

Paw Andersen, Nordisk CIO, Express Bank

Min coaching har været en slags opdagelsesrejse. Det har været en befrielse, og givet luft til pæren.

Anders Holst, studieansvarlig, Den Danske Scenekunstskole

Han var god til at følge mig og mine tankers krumspring, og forstod utrolig hurtigt både dybden og omfanget af den problemstilling jeg havde valgt at tage med til bordet

Paya Hauch Fenger, ekstern lektor, RUC

Som moderator er Fabiana afslappet, improviserende og humoristisk - og hun styrede med sikker hånd alle igennem den fire timer lange konference.

Kenny Jensby, direktør, Holbæk Erhvervsforum

Der er hos Fabiana plads til svære samtaler såvel som sjove og vigtige temaer. Mit coachingforløb har fået stor indflydelse på både min faglige og private situation

Sofie Bendixen, Festivalleder, SKVULP

Det var en aha oplevelse at høre mig selv sige det højt til Morten - at det var mine egne ord der kom med løsningen.

Anna Giraldi, arkitektstuderende, Kunstakademiet.