Kender du dette ...

– Jeg vil gerne have mere tid med mine børn
– Jeg vil gerne være en bedre kollega på arbejde
– Jeg vil gerne holde op med at ryge
– Jeg vil gerne være mere positiv over for andre

Eller måske dette ...

– Jeg vil gerne have mere balance i mit liv
– Jeg vil gerne have et nyt arbejde
– Jeg vil gerne træne 3 gange om ugen
– Jeg vil gerne blive bedre til at holde helt fri

Eller dette ...

– Jeg vil gerne have lavet en struktur for mine arbejdsopgaver
– Jeg vil gerne gerne flytte
– Jeg vil gerne have en uddannelse
– Jeg vil gerne være mere god ved mig selv

Mennesker helt privat

I mennesker har vi mange private klienter, og du er naturligvis også velkommen. Du kan bruge coaching til at løse konkrete problemstillinger, træffe vigtige beslutninger, eller styrke det, du gerne vil have mere af i dit liv. Coaching er en metode, hvor vi har blikket rettet fremad mod de mål og tilstande, som er attraktive for dig.

I mennesker er fokus fra første sekund, vi møder en klient, at skabe et trygt rum hvor tilliden kan opstå. Derfor tilbyder vi altid en indledende og gratis samtale, hvor vi taler os ind på hinanden og derefter kan beslutte os for, om vi skal fortsætte i et videre coaching-forløb. En coaching-session tager typisk 60-90 minutter, og du vil indimellem få øvelser og opgaver med hjem mellem vores sessioner.

Skriv eller ring hvis du vil have oplyst vores priser for privat coaching.

Coaching er ikke terapi. Kommer du med problematikker, der ikke egner sig til coaching, vil vi henvise dig til rette fagpersoner. Det vil vi ofte få afklaret i den indledende samtale.

Mortens coaching var en fin og nænsom oplevelse. Han var god til at følge mig og mine tankers krumspring, og forstod utrolig hurtigt både dybden og omfanget af den problemstilling jeg havde valgt at tage med til bordet. Samtidig fik han skabt en atmosfære af ro og tid – det skabte tillid og rum til at jeg med støtte fra ham, både foldede tanker og drømme ud, og derfor meget hurtigt kom til en indsigt, der gjorde mig klar til at tage nogle vigtige beslutninger.
Paya Hauch Fenger, ekstern lektor, RUC

Tre eksempler på ydelser til privatpersoner:

Coaching - Det store overblik

Sammen med din coach vælger du de områder i dit liv som leder som fylder mest og er vigtigst for dig. Med udgangspunkt i din egen viden, tager vi temperaturen på hvert område og skaber sammen et overblik over din aktuelle tilstand. Du får klarhed over, hvor det giver mest mening at sætte ind, med hvilke ressourcer og i hvilken rækkefølge. Analysen er et godt redskab til at afdække dine mål – også de mål du måske vil have glæde af at give slip på.
v

Coaching

Coaching af enkeltmål eller tilstande er en kerneydelse i mennesker. Sammen med din coach fokuserer du på dit mål, hvorfor det er vigtigt, hvordan du bliver forhindret samt hvilke omkostninger og gevinster der er på spil. Vi identificerer hvilke nye handlinger og hvilket mentalt fokus der vil sikre, at det ikke bliver ved snakken, men at du holder fast og når dit mål – eller når til en accept af, at du skal give slip og ikke gå efter målet.

Varighed ca. 90 minutter

Værdiafklaring

En værdiafklaring handler i bund og grund om, at være tro mod sig selv. Manglende overensstemmelse mellem de værdier vi navigerer efter i det daglige, og de værdier vi værdsætter som vores egne, er en af de største kilder til ubalance og stress. Gennem to coach-sessioner sætter vi lys på dine værdier og hvad de betyder for dig. Ud over at gøre dig mere immun over for stress, får du et værktøj, som du sandsynligvis altid vil sætte i spil, når du træffer vigtige beslutninger. Værdiafklaring er et af de vigtigste redskaber for os i mennesker.

Varighed ca. 2 x 90 minutter

Skal det blive ved snakken?

mennesker med egen virksomhed

mennesker i
ledelse

mennesker i
teams

mennesker under
pres

mennesker i
forandring

mennesker, møder
og facilitering

mennesker helt
privat

For mig har coaching været et redskab til at taget nogle gode beslutninger, og gøre noget ved dem.

Janus Rasmussen, tømrermester og kompagnon i Lasse og Janus Byg

Nu ved jeg præcis hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Det har betydet, at jeg står stærkere i organisationen.

Paw Andersen, Nordisk CIO, Express Bank

Min coaching har været en slags opdagelsesrejse. Det har været en befrielse, og givet luft til pæren.

Anders Holst, studieansvarlig, Den Danske Scenekunstskole

Han var god til at følge mig og mine tankers krumspring, og forstod utrolig hurtigt både dybden og omfanget af den problemstilling jeg havde valgt at tage med til bordet

Paya Hauch Fenger, ekstern lektor, RUC

Som moderator er Fabiana afslappet, improviserende og humoristisk - og hun styrede med sikker hånd alle igennem den fire timer lange konference.

Kenny Jensby, direktør, Holbæk Erhvervsforum

Der er hos Fabiana plads til svære samtaler såvel som sjove og vigtige temaer. Mit coachingforløb har fået stor indflydelse på både min faglige og private situation

Sofie Bendixen, Festivalleder, SKVULP

Det var en aha oplevelse at høre mig selv sige det højt til Morten - at det var mine egne ord der kom med løsningen.

Anna Giraldi, arkitektstuderende, Kunstakademiet.