I mennesker har vi begge erfaringer med ledelse og ved derfor hvilke problematikker og situationer der kan præge hverdagen som leder. Vi ved også hvor svært det kan være at bevare overskuddet og det strategiske overblik når hverdagens pres melder sig.

Mennesker i ledelse

Hos mennesker coacher vi ledere i øjenhøjde – du får en ligeværdig sparringspartner, der gør dig skarp på at træffe beslutninger, der bringer dig derhen, hvor du gerne vil være. Vi træner dig i at blive skarp på dine mål og realisere – eller slippe – dem.

Og vigtigst af alt: Vi hjælper dig med at holde fast i dig selv og de værdier, du vil stå på mål for, så du kan se dig selv i øjnene – også i strid modvind.

Jeg har lavet en værdiafklaring, der har fået noge ting i mit arbejdsliv til at stå helt klart for mig. Nu ved jeg præcis hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Det har betydet, at jeg står stærkere i organisationen, blandt andet fordi jeg er blevet mere direkte i forhold til den øvrige ledelse.
Paw Andersen, Nordisk CIO, Express Bank

Tre eksempler på ydelser til ledere:

Værdiafklaring

En værdiafklaring handler i bund og grund om, at være tro mod sig selv. Manglende overensstemmelse mellem de værdier vi navigerer efter i det daglige, og de værdier vi værdsætter som vores egne, er en af de største kilder til ubalance og stress. Gennem to coach-sessioner sætter vi lys på dine værdier og hvad de betyder for dig. Ud over at gøre dig mere immun over for stress, får du et værktøj, som du sandsynligvis altid vil sætte i spil, når du træffer vigtige beslutninger. Værdiafklaring er et af de vigtigste redskaber for os i mennesker.

Varighed ca. 2 x 90 minutter

Coaching - det store overblik

Det store overblik er et visuelt visuelt redskab med stor effekt. Sammen med din coach vælger du de områder i dit liv som leder som fylder mest og er vigtigst for dig. Med udgangspunkt i din egen viden, tager vi temperaturen på hvert område og skaber sammen et overblik over din aktuelle tilstand. Du får klarhed over, hvor det giver mest mening at sætte ind, med hvilke ressourcer og i hvilken rækkefølge. Analysen er et godt redskab til at afdække dine mål – også de mål du måske vil have glæde af at give slip på.
v

Coaching

Coaching af enkeltmål eller -tilstande er en kerneydelse i mennesker. Sammen med din coach fokuserer du på dit mål, hvorfor det er vigtigt, hvordan du bliver forhindret samt hvilke omkostninger og gevinster der er på spil. Vi identificerer hvilke nye handlinger og hvilket mentalt fokus der vil sikre, at det ikke bliver ved snakken, men at du holder fast og når dit mål.

Varighed ca. 90 minutter

Skal det blive ved snakken?

mennesker med egen virksomhed

mennesker i
ledelse

mennesker i
teams

mennesker under
pres

mennesker i
forandring

mennesker, møder
og facilitering

mennesker helt
privat

For mig har coaching været et redskab til at taget nogle gode beslutninger, og gøre noget ved dem.

Janus Rasmussen, tømrermester og kompagnon i Lasse og Janus Byg

Nu ved jeg præcis hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Det har betydet, at jeg står stærkere i organisationen.

Paw Andersen, Nordisk CIO, Express Bank

Min coaching har været en slags opdagelsesrejse. Det har været en befrielse, og givet luft til pæren.

Anders Holst, studieansvarlig, Den Danske Scenekunstskole

Han var god til at følge mig og mine tankers krumspring, og forstod utrolig hurtigt både dybden og omfanget af den problemstilling jeg havde valgt at tage med til bordet

Paya Hauch Fenger, ekstern lektor, RUC

Som moderator er Fabiana afslappet, improviserende og humoristisk - og hun styrede med sikker hånd alle igennem den fire timer lange konference.

Kenny Jensby, direktør, Holbæk Erhvervsforum

Der er hos Fabiana plads til svære samtaler såvel som sjove og vigtige temaer. Mit coachingforløb har fået stor indflydelse på både min faglige og private situation

Sofie Bendixen, Festivalleder, SKVULP

Det var en aha oplevelse at høre mig selv sige det højt til Morten - at det var mine egne ord der kom med løsningen.

Anna Giraldi, arkitektstuderende, Kunstakademiet.